Kako pa vi preživite dan, ko si vzamete nekaj časa zase? Predvsem jutro? Sam sem pogosto od doma in neprestano na cestah in prav lepo se mi je vrniti domov. Tako sem se odločil, da bo jutri dan samo zame. Kaj hočeš lepšega kot spiti kavo Nespresso v miru. Odločil sem se, da bom preživel dopoldan v postelji, potem pa se bom po občutku odločil, kako bom dan nadaljeval, ali bom kar v postelji, ali bom kaj naredil doma, ali pa se bom kam odpravil. Vendar s tem, da sem neprestano od doma, bom po moje kar doma.

Jutranje prebujanje mi je bilo krasno, ker sem vedel, da si bom skuhal kavo Nespresso in že bom šel nazaj v posteljo. Po navadi ne počnem tega, vendar danes bom, ker komaj čakam. Ko sem pogledal skozi okno, pa nisem mogel verjeti, da je naravo pobelil sneg, kako se mi je nasmejalo, saj sem vedel, da bom dan preživel v hiši. Zakuril sem si ogenj, skuhal kavo Nespresso, prižgal televizijo in užival. 

Kako preprost srečen trenutek, čisto zastonj, a prinesel mi je vse kar sem ta dan potreboval. Jutranja Nespresso kava mi je zadišala pod nos, kamin je grel moje telo, televizija pa je poskrbela, da moje misli niso uhajale v službo in skrbi. Takšnih dni bi si mogel večkrat vzeti, vendar v današnjem tempu življenja res ni časa.

Vsekakor pa človek to potrebuje, potrebuje, tišino, toplino, vonj po dolgi Nespresso kavi, katero lahko pije kolikor dolgo si želi, ne rabi je na hitro spiti, ker zamuja sem ter tja. Ne poznam velikokrat občutka, da se moja kava ohladi, ker jo prej že spijem, ker se mi mudi. Ta dan je moj dan z Nespresso kavo v roki kakor dolgo želim in nihče mi ga ne more  vzeti. Ogenj, toplota, sneg, dobra Nespresso kava in dober film, narejeno.