Moje oči so bile vedno resnično lepe, če je kdo kaj opazil na meni so to bile moje lepe oči, s časoma pa sem izgubila ta prelepi pogled, resnično nisem vedela kaj se dogaja, na kar sem ugotovila, da so krive povešene veke in da bi bila rešitev botoks, ki ti obrvi dvigne.

Res sem bila razočarana, kajti nisem tako lepa in posebna punca in edini adut, ki sem ga imela so bile moje prelepe oči, sedaj pa so se veke tako povesile, da moje oči sploh ne pridejo do izraza. Ja, staramo se in jaz nisem pazila na svoj izgled, sedaj pa bo že kmalu prepozno. Ker se res nisem mogla sprijazniti s tem, sem šla na posvet, če bi botoks res pomagal, da bi mi dvignil obrvi. Vse skupaj so mi lepo razložili in bila sem tako zadovoljna, da bi si botoks želela narediti takoj. Zmenili smo se za datum in komaj sem čakala, da pridem na vrsto. Ni me bilo čisto nič strah, da ne bi izgleda lepo, kajti sedaj moje veke niso bile ok in vedela sem, da bom po tem izgledala spet lepo in imela lep pogled. 

Tisto noč skoraj spati nisem mogla od samega pričakovanja in ko sem jaz dobila ta botoks in se pogledala v ogledalo sem videla bistveno razliko, bila sem si tako lepa, da sem kar začela jokati. Moje oči so se vrnile in spet sem imela ta lepi moj pogled.

Zavedala sem se, da ta botoks ne bo trajal večno in da če bom hotela ohraniti, da bodo moje obrvi vedno dvignjene bom morala to ponoviti. S tem se nisem obremenjevala, ker sem takoj vedela, da si bom to še naredila. Sploh ne vem zakaj si ne bi in zakaj ne bi imela lepega pogleda, če pa ga lahko imam, ker mi botoks to omogoča, ker imam lepe oči.