Vsak človek dobro ve zase, kaj mu prinaša dobre stvari in kaj mu škoduje, samo od njega je odvisno, ali bo kaj naredil glede tega, ali pa bo trmasto vztrajal in škodil sam sebi, tako so mene bremenili mravljinci v rokah, pojavljali so se vse pogosteje in vedela sem, da to ni v redu. Slutila sem, da imam to zaradi dela na računalniku v službi, predenj pa sem se odločila za korenite spremembe, sem obiskala zdravnika, da mi je še on povedal kakšno je stanje in kako bodo mravljinci v rokah nadaljevali, kakšna je rešitev in če sploh je, če bom ostala v tej službi.

Hitro sem ugotovila, da potrebujem drugo službo, ker lahko da bo malo boljše, vendar se bodo mravljinci v rokah neprestano vračali, če bom delala tako kot do sedaj, da pa bi videla kakšno rešitev v moji službi, da bi lahko delala drugače, pa je žal ni bilo.

Še predenj sem dobro razmislila, sem začela iskati drugo službo, ki ne bo delo za računalnikom. Seveda takoj nisem našla nič, tako sem svoje delo nadaljevala, nadaljevali pa so se tudi mravljinci v rokah. Postajala sem vse bolj slabe volje, saj sem videla da ne bo nikoli tega. Vsak dan so se mravljinci v rokah nadaljevali, zdelo se mi je da vse pogosteje.

Končno sem dobila eno ponudbo za delo, ki je bilo sicer stoječe, vendar ni bilo za računalnikom. Veselilo me je to delo, sprejela sem ga, danes so mravljinci v rokah zgodovina, nimam jih več in hvaležna sem sama sebi, da sem zamenjala službo, v kateri bi samo čas pokazal, kdaj ne bi mogla več delati in mogla iti na bolniško, ker bi bili mravljinci v rokah vse pogostejši. Delo, ki ga opravljam danes je boljše plačano, moje zdravje se je poboljšalo in mravljinci v rokah so počasi minili.