Kje so tiste tanke obrvi? Ko hodim po ulici, skoraj nobena ženska nima tankih obrvi, ker so v modi debelejše in temnejše obrvi. Sama sem imela vedno naravne obrvi, ki sem jih občasno oblikovala, barvanje obrvi pa si še nisem naredila. Sedaj, ko vidim, kako zelo so moderne močnejše in temnejše obrvi, sem se odločila, da obiščem kozmetičarko.

Bilo me je malo strah, ker nisem vedela, ali mi bo barvanje obrvi sploh všeč in ali se bodo podale k mojemu obrazu. Skozi sem si govorila, da kozmetičarka že ve in mi bo pravilno svetovala. Tako sem bila bolj mirna. Doma sem si obrvi močno pobarvala s svinčnikom, da bi videla, kako se počutim, a mi ni bilo lepo, sigurno pa sem bila kriva jaz, ker se nisem namazala lepo.

Poti ni bilo več nazaj, tako sem se odločila in bila sem tam, barvanje obrvi sem si naredila. Cela prestrašena sem se pogledala v ogledalo in molila, da mi bodo obrvi lepe. Ko sem se videla, sem si bila lepa, veliko lepša kot prej, barvanje obrvi je uspelo.

Obrvi so del našega obraza in tako je bil moj obraz drugačen:

  • Lepše obrvi,
  • Lepše oči,
  • Poteze obraza so bile bolj vidne,
  • Koža na obrazu mi je bila lepša,
  • Barva mojih las je bila intenzivnejša.

Kaj naredijo pravilno pobarvane obrvi. Domov sem odšla srečna, še v avtu se nisem mogla nagledati, še dobro, da sem zbrala pogum za barvanje obrvi, ker drugače, bi še vedno hodila okoli z nepravilno oblikovanimi in neopaznimi obrvmi.

Prepričana sem, da je vsaka ženska lepša, če ima pravilno oblikovane obrvi. Zakaj si ne bi dovolile, da za to poskrbijo kozmetičarke in vam pravilno oblikujejo obrvi in seveda vam bo barvanje obrvi prišlo prav tako prav, ker bo vaš pogled lepši.